هشدار امشب هواشناسی؛ فعالیت سامانه بارشی جدید در ۲۶ استان واریز کامل پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته سال ۱۴۰۲ معمای مولکولی انیشتین حل شد دستگیری دومین باند کلاهبرداری از پزشکان کشور در البرز وزارت علوم بازداشت دانشجویان در اجتماعات دانشگاه‌ها را شایعه‌سازی اعلام کرد نفوذ سردچال و یخ زدن ایران حقیقت دارد؟ تعیین ضرب‌الاجل برای متهم پرونده رضایت خودرو تصمیم وزارت آموزش و پرورش بر بازنگری و تغییر برنامه درسی پدر «امیرمحمد خالقی»، دانشجوی دانشگاه تهران: شب قبل از حادثه پسرم گفت پدر تاکنون تو خرجی مرا دادی، اما الان کار پیدا کردم و می‌توانم خرجم را تامین کنم/ این حادثه ما را در شوک و اندوه عمیقی فرو برده هشدار نارنجی در برخی از مناطق کشور؛ ورود موج سرد و بارش برف و باران در کشور رئیس سابق دانشگاه تهران ادعای جمع آوری کیوسک پلیس را رد کرد تکذیب فضاسازی‌های رسانه‌های معاند/ پلیس: اغتشاش در دهدشت صحت ندارد فرمانده انتظامی تهران بزرگ: کیوسک پلیس محل قتل دانشجو به درخواست دانشگاه تهران برچیده شد شهادت مامور پلیس آگاهی هرمزگان در حین بازسازی صحنه قتل ثبت شکایت رسمی از قاتلان امیرمحمد خالقی و مخلان تجمع شب گذشته دانشجویان

فواید بلوبری در کاهش فشارخون و تقویت مغز

یک مطالعه جدید نشان داد افرادی که بلوبری مصرف می کنند ممکن است بتوانند فشار خون خود را کاهش دهند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۵ - ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 April 25
کد خبر: ۱۸۱۰۹۸

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از هلث لاین، مطالعات دیگر همچنین نشان داده اند که خوردن بلوبری یا ترکیبات بلوبری معروف به آنتوسیانین ها، عملکرد عروق را بهبود می بخشد.

مطالعه جدید نشان می‌دهد که یک فنجان بلوبری نه تنها یک میان وعده خوشمزه و کم کالری است، بلکه فشار خون را کاهش می‌دهد، عملکرد رگ‌های خونی را بهبود می بخشد و باعث تقویت مغز می‌شود.

افرادی که به مدت ۱۲ هفته یک بار در روز از نوشیدنی تشکیل شده از پودر بلوبری خشک شده استفاده کردند، در مقایسه با افرادی که نوشیدنی ساخته شده از پودر دارونما مصرف کردند، فشار خون سیستولیک شأن ۳.۵۹ میلی متر جیوه کاهش یافت.

مصرف کنندگان پودر بلوبری نیز بهبودهایی را در عملکرد رگ‌های خونی خود مشاهده کردند که با اتساع جریان شریان‌ها اندازه گیری شد.

مطالعه قبلی توسط همین محققان در کالج کینگز لندن در بریتانیا تغییرات مشابهی را در مردان سالم میانسال که نوشیدنی ساخته شده از پودر بلوبری مصرف می‌کردند، نشان داد.

این نوع تغییرات برای کل سیستم قلبی عروقی مفید است.

در مطالعه جدید، محققان همچنین دریافتند افرادی که نوشیدنی تشکیل شده از پودر بلوبری مصرف می‌کنند، در دو تست عملکرد شناختی- یادآوری فوری کلمات و آزمایش تغییر انجام یک کار- بهبود یافته‌اند.

با این حال، برخلاف مطالعه قبلی استفاده از آب بلوبری، هیچ بهبودی در یادآوری تأخیری کلمات مشاهده نشد.

پلی فنول ها ترکیبات گیاهی طبیعی هستند که در میوه‌ها، سبزیجات، چای، شکلات و سایر غذاها یافت می‌شوند و با تعدادی از مزایای سلامتی مرتبط هستند.

نویسندگان مطالعه جدید بر این باورند که مزایای عروقی و مرتبط با مغز بلوبری به دلیل وجود نوع خاصی از پلی فنول به نام آنتوسیانین است.

بلوبری منبع خوبی از فیبر محلول است که به کلسترول متصل می‌شود و آن را از بدن دفع می‌کند و همچنین سرشار از آنتی اکسیدان است که می‌تواند التهاب را در بدن کاهش دهد./مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار